Pristop smo več kot zgolj sodelavci, ki si delimo projekte, se vsakodnevno srečujemo na sestankih in skupaj hodimo na kosilo.

Skupaj se spodbujamo in rastemo tudi leta po tem, ko smo v višino že prenehali. Pri tem razvijamo način razmišljanja, ki v ospredje postavlja znanje in z njim pridobljene izkušnje.

#izklesajSvojeMišice

Tako kot velja v športu, velja tudi pri delu. Več treniraš, večje so možnosti za uspeh. Zato že od prvih mesecev razvijamo sposobnosti, plemenitimo znanje in kar je še drugih izrazov za krepitev možganskih meandrov. Štejemo si za privilegij, da vzgajamo nove generacije strokovnjakov za prihajajoča viharjenja. Predvsem možganov.

Za podajanje znanja s specifičnih področij preko simulacij iz resničnega dela skrbimo s Pristopovo akademijo in šolo. Izvajamo tudi Mentorski program, ki se osredotoča na vzgajanje bodočih partnerjev z vidika vodenja in upravljanja naročnikov.

Ker pa so poleg možganske pomembne tudi druge mišice, jih ohranjamo tudi s Fitnes programom, pri katerem Pristopovci kurimo celoletne kalorije, ki jih pridobimo na kosilih.

#bodiSprememba

Za spremembe se moramo dvigniti iz znanega, že preverjenega, včasih tudi nezahtevnega in se podati v novo in neznano področje. Spodbujamo ta napor, olajšamo začetek spreminjanja z okoljem, ki spodbuja radovednost in pogum.

Besede so šele začetek, od katerih je pomembno preiti k dejanjem. Zato spodbujamo konstruktivno proaktivnost vsakega zaposlenega, da predlaga ideje za pozitivne spremembe tako znotraj podjetja kot tudi na nivoju družbe in njene okolice.

#NašePleme

Naše vezi utrjujemo na najrazličnejše načine in ob najrazličnejših temperaturah in ter vremenu. K temu sodijo nagradne igre na internemu novičniku aka Freshtellerju, pikniki, novoletne zabave in druga druženja. Ponosni smo na naše »pleme«, ki skupaj dela in se zabava, obenem pa spoštuje posameznikovo zasebno življenje. Samo zadovoljen sodelavec ali sodelavka sta zagotovilo, da se bomo kot skupina premikali naprej in na bolje.

#strastPremikaMeje

Naša raznolikost je naša prednost, zato gradimo okolje, kjer iščemo najboljše v vsakem posamezniku in te lastnosti krepimo; zaposlene spodbujamo, da vsak najde tisto, v čemer je najboljši ali pa bo to še postal. Osredotočamo se na prednosti in izkoriščamo tako širok razpon različnih znanj in osebnostnih profilov. Učimo se na napakah in kritiko dajemo in sprejemamo s hvaležnostjo, da se lahko nenehno učimo. Spodbujamo strastne hobije posameznikov, običajne in neobičajne spretnosti, ki nas delajo zanimive in edinstvene. Strast je nalezljiva in verjamemo, da so zadovoljni posamezniki najboljši sodelavci in najbolj inovativni ustvarjalci. S strastjo hodita z roko v roki vztrajnost in zadovoljstvo ob doseženih ciljih.

Smo že omenili, da pri nas ni »štempljanja«? Da ni omejitev za kosilo? No, zdaj smo. In ker je najbolj pomembno, da se vsak počuti karseda samosvoj, lahko vsak izraža svoj stil za oblačenje. Seveda, če je legalen.

#delimoNajboljše

Odgovornost do okolja, družbe in posameznikov potrjujemo vsak dan z odgovornim delom, idejami, ki gradijo in spreminjajo na bolje. S projekti, ki odpirajo delovna mesta, izboljšujejo okolje in gradijo za prihodnje generacije.
Ponosni smo na naša številna pro bono sodelovanja z mnogimi organizacijami, saj nas veseli deljenje dobrega, primerov dobre prakse in pomoči vsem, ki jo potrebujejo.